Gistele Oy valmistaa korkealaatuisia sähkönjakelujärjestelmiä ja automaatio-keskuksia rakennusteollisuuden sekä raskasteollisuuden kuten laiva-, metalli-, energia- ja metsäteollisuuden tarpeisiin. Yritys työllistää 50 henkilöä ja liikevaihto oli vuonna 2016 noin 6 MEUR.                          

 

Gistele Oy on osa Wermundsen-konsernia. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 25 MEUR ja henkilöstömäärä noin 110.

 

 

Haemme vahvistusta myyntiin.

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ

Vastaamaan sähkö- ja automaatiokeskusten myynnistä, asiakassuhteiden ylläpidosta sekä jatkuvasta kehityksestä nimetyille asiakkaille. Tämän lisäksi vastuulla on myös uusasiakashankinta sovitulla aktiviteettitasolla.

 

Edellytämme vahvoja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä vaativien ratkaisujen parissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sähkö- ja automaatiokeskusten tuoteosaaminen sekä kyky ymmärtää asiakkaiden liiketoiminnan tekniset ja kaupalliset vaatimukset. Lisäksi arvostamme asiakaslähtöistä palveluasennetta, yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

 

Tule mukaan kehittyvään, kansainväliseen ja kasvavaan yritykseen, jossa pääset vaikuttamaan omaan menestykseesi. Saat ammattilaisorganisaation tuen, hyvät työvälineet, kunnon perehdytyksen tehtävään sekä kilpailukykyiset edut.

 

Lisätietoja tehtävästä: Talent Hunters Oy / Konsulttijohtaja Sami Lehto +35850525 7755. Lähetä CV ja hakemus palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen sami.lehto@talenthunters.fi