Industri textil Job Oy suunnittelee ja valmistaa suodatusratkaisuja prosessiteollisuuden ja valmistavan teollisuuden tarpeisiin. Meillä on yli 30 vuoden kokemus suodatinlaitteistojen kokonaistoimituksista. Yrityksemme on vahvassa kasvussa ja se työllistää suoraan 19 henkilöä. Liikevaihto oli vuonna 2016 noin 10,5 MEUR.    

                      

Industri textil Job Oy on osa pohjoiseurooppalaista Job groupia. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 30 MEUR ja henkilöstömäärä noin 250.

 

Haemme nyt vahvistusta myyntiorganisaatioomme.

 

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ (KEY ACCOUNT MANAGER)

 

Vastaamaan teollisuuden suodatinelementtien, järjestelmien ja niihin liittyvien varaosien myynnistä nykyisille ja uusille asiakkaille. Sovellusvalikoimamme käsittää kaikki vaihtoehdot pienistä yksiköistä kokonaisiin suodatuslaitoksiin asti. Toimipisteemme sijaitsee Keravalla, myyntialueena on koko Suomi.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta konsultoivasta myyntityöstä teollisuudessa. Koulutuspohjasi voi olla tekninen tai kaupallinen, tärkeintä on myyntihenkisyys ja kokemuksen tuoma ymmärrys teollisuusasiakkaiden (esimerkiksi kemian- ja prosessiteollisuus ja laitevalmistajat) liiketoiminnasta. Kansainvälisessä organisaatiossamme tarvitset hyvää englanninkielen taitoa. Arvostamme aktiivista asiakaslähtöistä palveluasennetta, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa ja ulkomailla.

Tule mukaan kasvussa olevaan yritykseen. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin, kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään sekä kilpailukykyisen palkan ja edut.

 

Lisätietoja tehtävästä: Talent Hunters Oy / Konsulttijohtaja Jani Nieminen +358 400 850983. Lähetä CV ja hakemus palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen jani.nieminen@talenthunters.fi