Tecalemit Oy on 80v. Suomessa toiminut yhtiö. Tänä päivänä sen omistaa tanskalainen Stenhøj Group. Yhtiö tuo maahan, markkinoi ja myy sekä huoltaa Tecalemit-laatutasoa olevia liikkuvan kaluston korjaamoiden laitteita. Korjaamolaitteiden lisäksi valikoimaan kuuluvat moottorin sekä polttoainejärjestelmän puhdistukseen tarkoitetut Forté ja Wynn’s -tuotteet. Filosofiamme mukaisesti myymme kuitenkin enemmän kuin tekniikkaa. Tarjoamme asiakkaillemme kumppanuutta. Se tarkoittaa  laadukasta ja laajaa tuotevalikoimaa, yhteistä päämäärää, liiketoiminnan parempaa ymmärrystä, halua kehittyä ja kokonaisuuden hallintaa.

 

Etsimme

 

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ

 

Odotamme sinulta näyttöjä teknisestä myynnistä sekä käytännön osaamista liikkuvan kaluston vauriokorjaamoiden laitteista ja maalauskammioista. Olet ulospäinsuuntautunut ja pidät tiimityöskentelystä. Sinulla on matkustusvalmiutta kotimaassa. Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän liikkuvan kaluston korjaamolaitteiden parissa sekä mahdollisuuden työskennellä hyvässä yhtiössä hyvin henkilöstöeduin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy, konsulttijohtaja Jan Bjugg, p. 0400 570 560.
Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen pian osoitteeseen jan.bjugg@talenthunters.fi.
Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.