Talent Pro Oy on nopeasti kasvava Interim management-palveluiden tuottamiseen keskittyvä yritys. Yhdistämme yritysten, yhteisöjen sekä järjestöjen erityistarpeet vuokrajohtajillamme olevaan kokemukseen ja erityisosaamiseen. Talent Pro Oy:n vuokrajohtaja konsepti auttaa asiakkaamme liiketoiminnan kehittämisessä, rakentamisessa, tervehdyttämisessä ja saneerauksessa tulevaisuuden kasvun varmistamiseksi. Vuokrajohtaja tuo laajan kokemuksen kautta uusia ajatuksia ja toteutustapoja liiketoimintaan. Yrityskauppojen ja sukupolven vaihdosten joustavassa toteuttamisessa, haltuunotossa, resursoinnissa olemme luotettava kumppani varmistaen yritysjärjestelyn toteutuksen.

Vuokrajohtajien kysyntä ja tarve kasvaa jatkuvasti ja sen johdosta haemme uutta kollegaa Interim managemet – palveluratkaisuiden myyntiin.

 

Executive Consultant (Interim Management)

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- monipuolista kokemusta liikkeenjohdon tehtävistä

- hyviä verkostoja

- tuloksenteko kykyä

- positiivista asennetta

- mahdollisuutta toimia yrittäjäpohjalta

- soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Me tarjoamme:

- monipuolisen ja haastavan työn liike-elämän näköalapaikalle

- hyvät mahdollisuudet kehittymiseen

- houkuttelevat tuloksiin sidotut palkkiot

- onnistumistasi tukevat resurssit käyttöösi

- positiivisen työympäristön ja kokeneiden kollegoiden tuen

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Pro Oy:n Senior Partner Petri Nordlund Gsm. +358 40 551 7776. Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen petri.nordlund@talenthunters.fi. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä