Mehiläinen_logo_vaaka_sivuille.jpg

Haemme

FINANCIAL CONTROLLER Mehiläisen taloushallintoon Helsinkiin

Osallistut laaja-alaisesti konsernin taloushallinnon tehtäviin, pääasiassa konsernin ulkoisen laskennan alueella, mutta tarvittaessa myös sisäisen laskennan tai rahoituksen puolella. Työnkuvaa ja tehtäviä voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. 

Tehtäviisi kuuluu konsernin kuukausittainen konsolidointi (IFRS), kuukausiraportoinnin ja tilinpäätösten laatiminen, IFRS-standardien muutosten seuranta ja niiden implementointi-prosessi sekä taloushallinnon prosessien ja tietojärjestelmien kehityshankkeet. Osallistut ostettujen yritysten taloushallinnon integrointitehtäviin ja muihin konsernin kehityshankkeisiin. Raportoit ulkoisen laskennan johtajalle.

Tarjoamme sinulle:

  • Vastuullisen ja itsenäisen työtehtävän osaavassa ja kehittyvässä organisaatiossa

  • Työskentelet yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa kasvavassa yrityksessä

  • Pääsetosaksi upeaa työyhteisöä ja sitoutunutta tiimiä, joka tekee merkityksellistä työtä Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämiseksi.​

Odotamme sinulta aktiivista otetta ja ratkaisuhakuisuutta, positiivista asennetta sekä soveltuvaa koulutusta. Ratkaisevassa asemassa ovat oma asenteesi, kykysi vaikuttaa ja tapasi työskennellä. Olet analyyttinen, hahmotat olennaisen ja pidät dynaamisesta ympäristöstä.

 

Sinulla on aiempaa kokemusta (vähintään 3-5 vuotta) vastaavista taloushallinnon tehtävistä tai tilintarkastuksesta ja tulet hyvin toimeen englannin kielellä. Sinulla on vankka konsernilaskennan, IFRS:n ja erillisyhtiöiden kirjanpitokäytäntöjen osaaminen. Omaat myös vahvat Excel-taidot ja käytät yleisimpiä taloushallinnon järjestelmiä tai omaksut ne nopeasti. Eduksi katsomme osaamisen FPM-järjestelmästä ja kokemuksen pörssiyhtiöstä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 23.8.2018 rekrytointijärjestelmämme kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja sopivat hakijat kutsutaan haastatteluun mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Executive Consultant Petri Nordlund, puh. 040 551 7776, petri.nordlund@talenthunters.fi