Mehiläinen_logo_vaaka_sivuille.jpg

Asiakkaamme, Mehiläinen on nopeasti kasvavana ja kehittyvänä toimijana merkittävä suunnannäyttäjä sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittäjänä Suomessa. Yrityksessä työskentelee noin 16 000 terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaista. Kulmakiviä ovat asiantuntijuus, avoimuus ja aktiivisuus. Hoiva Mehiläisen toimintaan kuuluu yli 170 palvelukotia ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille ja vammaisille eri puolilla Suomea. Hoiva Mehiläinen avaa vuonna 2018 15 uutta palvelukotia ja toteutamme lukuisia yritysostoja. Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä voimakkaasti haemme nyt tiimiimme uutena avainhenkilönä,

Kiinteistöjohtajaa

Vastaat Hoiva Mehiläisen kiinteistöjen johtamisesta pitäen sisällään kiinteistöjen ylläpidon, vuokrasopimusneuvottelut, kohteiden rakennuttamisen ja kumppaniyhteistyön. Määrittelet ja viet määrätietoisesti eteenpäin Hoivan kiinteistöstrategiaa luoden kiinteistöjen kustannustehokkuutta ja laatua parantavia ratkaisuja. Johdat liiketoiminnan tulosta kiinteistöjen kautta ja teet tiivistä yhteistyötä liiketoimintajohdon ja aluejohdon kanssa. Toimit kiinteistötiimin esimiehenä ja vastaat kiinteistöihin liittyvästä alihankintayhteistyöstä. Raportoi Hoivan liiketoimintajohtajalle ja kuulut liiketoiminta-alueen johtoryhmään.

Odotamme analyyttisyyttä, erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä halua ja kykyä saada asioita aikaan. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi KTM tai DI. Haemme myös korkeaa työmoraalia, draivia, can do -asennetta, epävarmuuden sietokykyä ja kiinnostusta sosiaali- ja terveysalan johtamiseen ja kehittämiseen. Arvostamme tiimityöskentelytaitoja, näyttöjä tuloksellisista sopimusneuvotteluista ja liiketoiminnan kehitysprojektien läpiviennistä.

Tule mukaan osalliseksi sitoutunutta huipputiimiä, kehittyvään ja kasvavaan sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritykseen. Pääset vaikuttamaan omaan menestykseesi. Saat ammattilaisorganisaation tuen, hyvät työvälineet, kunnon perehdytyksen tehtävään sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:ssä Konsulttijohtaja Petri Nordlund + 358 40 551 7776. Lähetä CV ja hakemus palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen petri.nordlund@talenthunters.fi mahdollisimman nopeasti, viimeistään 13.12 mennessä.                                     

Kiinteistöjohtaja