Asiakkaamme Onninen Oy etsii Express-myymälään Seinäjoelle

 

EXPRESS-MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ.

 

Vastaat myymäläsi työn koordinoinnista ja henkilöstön johtamisesta sekä oman Onninen Express-myymäläsi kaupallisesta tuloksesta ja tehokkuudesta.  Olet vastuussa Express-myymälän erinomaisesta asiakaspalvelusta ja teet aktiivista myyntityötä ketjun muiden myymälöiden kanssa. Kehität vastuullasi olevaa myymälää strategian ja toimintasuunnitelmien mukaisesti.

Työssä vaaditaan hyvää ymmärrystä asiakkaan tarpeista ja hänen liiketoiminnastaan sekä kykyä havaita asiakkaan tunnistamattomat tarpeet ja halu muokata tuotevalikoimaa sen mukaisesti. Sinulla on kokemusta myymälän, esimiestyöstä sekä asiakasrajapinnassa toimimisesta ja pitkäaikaisten asiakkuuksien tuloksellisesta hoitamisesta. Onnisen toimintojen ja prosessien perusymmärryksestä ja SAP-toiminnanohjausjärjestelmän osaamisesta on sinulle etua tässä työtehtävässä.

Onninen Oy tarjoaa mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työn ammattilaisten parissa sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen.

Lähetä CV palkkatoivomuksen kanssa sähköpostilla jan.bjugg@talenthunters.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy, konsulttijohtaja Jan Bjugg p. 0400 570 560.