Kontram Oy on yksi Suomen johtavia prosessiteollisuuden laitetoimittajia. Yrityksen liikevaihto on n. 25 me ja tuloskehitys on ollut positiivista. Yrityksessä työskentelee 60 ammattitaitoista ja eteenpäin pyrkivää huippuammattilaista. Kontram Oy:n edustamat tuotemerkit ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa ja ne ovat näyttäneet toimivuutensa vaativissa sovelluksissa.

 

Toimintamme kasvaessa haemme

 

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ.

 

Vastaat vaativasta teollisuusventtiileiden myynnistä Etelä- ja Länsi-Suomen alueella. Toimipiste voi sijaita joko Vantaalla tai Tampereella.

Onnistuminen tehtävässä edellyttää suunnitelmallista työskentelytapaa, yhteistyökykyä, kommunikointi taitoa sekä rohkeutta asettaa haastavia tavoitteita ja kykyä saavuttaa ne. Olet  asiakkaiden lisäksi yhteydessä myös ulkomaisiin päämiehiin. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Sopiva koulutus tehtävään on DI tai insinööri.

Kontram Oy tarjoaa sinulle itsenäisen ja haasteellinen työn Suomen johtavan laite- ja palvelutoimittajan riveissä, hyvän työilmapiirin sekä mukavat kollegat.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy, konsulttijohtaja Jan Bjugg, p. 0400 570 560.

Lähetä CV:si ja palkkatoivomuksesi osoitteeseen jan.bjugg@talenthunters.fi.

Myynti-insinööri

Ota yhteyttä

Käyntiosoite
Salomonkatu 17 A ( 7krs.)
00100 Helsinki
Suomi

Lähetä viesti
info@talenthunters.fi

Soita meille
arkisin klo 8-17
+358 400 570 560