ALD logo.jpg

Nautitko tavoitteellisesta myyntityöstä, esiinnyt vakuuttavasti ja olet valmis tekemään kovasti töitä päästäksesi tavoitteisiin?  Tämä työ saattaa olla juuri sinulle.

 

Etsimme asiakkaamme ALD Automotiven uusmyyntitiimiin energistä ja tuloshakuista

 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ, ALD Suora B2B Uusmyyntitiimiin.

 

Vastaat tehtävässäsi huoltoleasing kokonaispalveluratkaisujen tavoitteellisesta yritysmyynnistä. Nautit myynnin haasteista ja asiakkaiden kohtaamisesta. Konsultoit luontevasti uusien asiakkaiden johtoa ja löydät heille oikeat ratkaisut heidän yritystensä liikkumisen tarpeisiin. Positiivisella myynti- ja palveluasenteellasi vakuutat asiakkaat, ja saat vietyä asiakashankintaprosessit sopimuksiksi. Varmistat uusien asiakkuuksien haltuunoton yhteistyössä avainasiakaspäälliköiden ja asiakasvastaavien kanssa ja rakennat pysyviä asiakkuuksia. Olet tiimipeluri joka innostuu ja onnistuu yhdessä joukkueen kanssa. Osallistut aktiivisesti uusien palvelujen ja konseptien kehittämiseen tunnistamalla markkinasignaaleja ja tuomalle ideoita organisaatiollemme jatkotyöstettäväksi.

 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla kokemusta ja näyttöjä ratkaisukeskeisestä yritysmyynnistä ja tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus.  Olet tavoitteellinen ja kunnianhimoinen, ja sinulla on voimakas voitontahto. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja tavoitteellisesti, olet erittäin aktiivinen sekä vakuuttava esiintyjä. Osaat neuvotella ja seurata niiden kehitystä ja tekemään toimenpiteitä vastaavasti autokaupan johdon kanssa.

Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, ja nautit liikkumisesta kentällä. Olet asiakaslähtöinen, sinulla on vakuuttavat esiintymis- ja vaikuttamistaidot ja kykenet työskentelemään hyvin myös paineen alaisena. Työssäsi käytät sujuvasti Microsoft Office -ohjelmia. Tehtävä edellyttää runsasta matkustamista Suomessa.

 

Tarjoamme Sinulle ammattimaisen ja nykyaikaisen työympäristön, myyntiorientoituneen organisaation tuen, sekä haasteelliset tehtävät ja tiimin tuen. Tässä työssä pääset vaikuttamaan myyntiin, ja kehittymään yhdessä alan kovimman myyntijoukkueen kanssa. Työtehtävä on toistaiseksi voimassaoleva. Raportoit uusasiakasmyynnistä vastaavalle myyntiryhmän päällikölle.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy, konsulttijohtaja Jan Bjugg, p. 0400 570 560.

Lähetä hakemus ja CV:si sähköpostilla jan.bjugg@talenthunters.fi.