Lautex valmistaa ja markkinoi metallisia alakattoja sekä talonrakennus- että laivanrakennusteollisuudelle. Lautex toimii myös teollisuuden alihankkijana. Lautexin oma laaja tuotevalikoima kattaa vaativatkin tarpeet. Tuotteista löytyvät paneeli-, säle-, kasetti- sekä ritiläkatot täydellisinä alakattojärjestelminä. Lautex valmistaa alakattoihin myös asiakkaan yksilöimiä erikoisosia.

 

www.lautex.com

Haemme kotimaan rakennusteollisuuden haasteisiin kokenutta

Myyntipäällikköä

Vastaat metallisten alakattorakenteiden myyntiprojekteista kotimaiselle rakennussektorille. Kontaktoit pro-aktiivisesti arkkitehtejä, sisäkattourakointi- ja rakennusliikkeitä.  

 

Olet tuloshakuinen sisärakentamisen ja/tai alakattoalan myynnin ammattilainen. Sinullaon kokemusta ja näyttöjä sisustusprojektien myynti- ja asiakkuustyöstä kotimaisen rakennussektorin asiakkaille.

 

Sinulla on valmiudet keskustella arkkitehtien kanssa ja valmiit suhteet arkkitehteihin sekä sisäkattourakointi- rakennusliikkeisiin. Osaat lukea kuvia ja Sinulla on ymmärrystä 3D-suunnittelusta sekä kokemusta ohutlevytuotteista (ymmärrys erilaisista metallien pinnoitteista katsotaan eduksi). Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja halua, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (ruotsi katsotaan eduksi), hyvää Excel-osaamista sekä kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä. Sopiva koulutustausta on tekninen peruskoulutus.

Osaamisellasi ja sosiaalisilla taidoillasi lunastat paikkasi kotimaisen rakennussektorin asiakaskunnassa sekä omassa tiiviissä ammattilaisten yhteisössä.

 

Lautex tarjoaa haastavan ja monipuolisen tehtävän sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Saat asiantuntevan tiimin tuen sekä pienen yrityksen välittömän ja kannustavan ilmapiirin. Olet hyvillä myyntituloksillasi toteuttamassa yrityksen kasvustrategiaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:ssä konsulttijohtaja Aki Salminen, puh. 0500 702 932. Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen aki.salminen@talenthunters.fi. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.