ALD Automotive on Suomen suurin huoltoleasingalan asiantuntijayritys. Kansainvälisesti se toimii 43 maassa ja sen maailmanlaajuinen autokanta on yli miljoonaa ajoneuvoa. Yhtiö on tarjonnut huoltoleasingpalveluita Suomessa vuodesta 1979 lähtien. Autoliikekanavan kautta tuotamme White Label Huoltoleasing tuotteita autoalan kumppaneillemme. Menestyksemme salaisuus on meidän henkilöstössä ja arvoissa, jotka ohjaavat tekemistämme: yhteishenki, vastuullisuus, sitoutuminen ja jatkuva kehitys. Axus Finland Oy -konserniin kuuluu ALD Automotiven lisäksi tytäryhtiöt NF Fleet Oy. Yhteensä hallinnoitava autokanta on 24 000. Olemme paras kumppani asiakkaidemme liikkumistarpeisiin.

 

Toiminnan ja kysynnän vahvasta kasvusta johtuen vahvistamme huoltoleasingmyyntiä autoliikekanavassa ja etsimme uutta henkilöä tehtävään

 

 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Autoliikekanava

 

 

Vastaat automerkki- ja autoketjukohtaisista huoltoleasingtuotteiden myynnistä, automyyjien koulutuksesta ja myynnin kehittämisestä sekä yhteydenpidosta autoliikekanavan eri organisaatiotasoille. Varmistat omalla aktiivisella työskentelytavalla sen, että saat myös autoliikekanavan henkilöt sitoutumaan huoltoleasingin myyntiin. Alueenasi on koko Suomi.

 

Menestyäksesi sinulla on aikaisempaa kokemusta työskentelystä autoliikekanavan kanssa ja rahoituspalveluista. Sinulla on hyvä ymmärrys autoliikkeen ansaintalogiikasta. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja tavoitteellisesti ja olet erittäin aktiivinen sekä vakuuttava esiintyjä. Osaat neuvotella ja asettaa autoliike- ja automyyjäkohtaisia tavoitteita, seurata niiden kehitystä ja tekemään toimenpiteitä vastaavasti autokaupan johdon kanssa.  Ymmärrät autokaupan arkea ja pystyt motivoimaan automyyjän myymään automerkki- tai autoliikekohtaista huoltoleasingtuotetta. Sinulla on hyvät valmiudet toteuttaa autoliike- ja myyjäkohtaisia valmennuksia. Olet kunnianhimoinen ja haluat vaikuttaa omaan menestykseesi. Erinomainen englannin kielen taito on välttämättömyys tehtävän hoidossa. Tehtävässä menestyminen edellyttää runsasta matkustamista Suomessa.

 

ALD Automotive tarjoaa laadukkaat tuotteet ja myyntiorientoidun organisaation tuen käyttöösi. Saat vastuuta ja hyvät puitteet onnistumiselle. Tässä työssä pääset vaikuttamaan myyntiin, kehittämään ja kehittymään yhdessä alan kovimman myyntijoukkueen kanssa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:ssä konsulttijohtaja Jan Bjugg 0400 570 560. Lähetä CV ja hakemus palkkatoivomuksen kanssa sähköpostilla osoitteeseen: jan.bjugg@talenthunters.fi