Asiakkaamme - Heeros on vuonna 2000 perustettu suomalainen sähköisiin taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyhtiö – toimialansa edelläkävijä. Digitalisaation myötä käynnissä oleva taloushallinnon sähköistyminen mullistaa tilitoimistojen ja yritysten arkea. Me Heeroksella haluamme olla aktiivisessa roolissa luomassa edellytyksiä sähköiselle murrokselle tarjoamalla asiakkaillemme itsenäisen, joustavan ja kustannustehokkaan pilvipohjaisen taloushallinnon ohjelmistoratkaisun.

 

Haemme vahvistusta Myyntiin

 

Myyntipäällikkö

 

Sinulla on asennetta, kunnianhimoa ja voitontahtoa. Myyntiponnistelut kohdentuvat pääsääntöisesti uusien asiakkaiden hankintaan sekä asiakassuhteen kehittämiseen. Työ on liikkuvaa, mutta kiintopisteesi on uusi Pasilan toimipiste.

 

Odotamme sinulta aktiivista otetta, yrittäjähenkistä asennetta ja itseohjautuvuutta sekä soveltuvaa koulutusta. Ratkaisevassa asemassa ovat oma asenteesi, kykysi vakuuttaa ja tapasi työskennellä. Aikaisempi kokemus (min 5-10 vuotta) B to B myynnistä auttaa tehtävässä menestymään. Kokemusta taloushallintojärjestelmistä arvostetaan. Tulet myös toimeen englannin kielellä, ruotsin kielitaito lasketaan eduksi. Työssäsi tarvitset matkustusvalmiutta.

 

Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan yritykseen, jossa pääset vaikuttamaan omaan menestykseesi. Saat ammattilaisorganisaation tuen, hyvät työvälineet, kunnon perehdytyksen tehtävään sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:ssä Konsulttijohtaja Petri Nordlund + 358 40 551 7776. Lähetä CV ja hakemus palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen petri.nordlund@talenthunters.fi mahdollisimman nopeasti paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.