ALD logo.jpg

ALD Automotive on Suomen suurin huoltoleasingalan asiantuntijayritys. Kansainvälisesti se toimii 43 maassa ja sen maailmanlaajuinen autokanta on yli miljoonaa ajoneuvoa. Yhtiö on tarjonnut huoltoleasingpalveluita Suomessa vuodesta 1979 lähtien. Axus Finland Oy -konserniin kuuluu ALD Automotiven lisäksi tytäryhtiöt NF Fleet Oy. Yhteensä hallinnoitava autokanta on 24 000. Olemme paras kumppani asiakkaidemme liikkumistarpeisiin.

 

Haemme aktiivista osaajaa johtamaan ja kehittämään toimintojamme.

 

 

MYYNTIRYHMÄN PÄÄLLIKKÖ, Autoliikekanava & Yksityisleasing

 

 

Vastaat ALD yksityisleasingverkkokaupan sekä automerkki- ja autoketjukohtaisista huoltoleasingtuotteiden myynnistä ja myynnin yhteistyön kehittämisestä. Pidät huolta aktiivisesta yhteydenpidosta ja säännöllisestä viestinnästä autoliikekanavan eri sidosryhmiin (maahantuonti, autotalon johto sekä automyynti). Vastaat merkki- ja autoliikekohtaisten tarpeiden mukaisesta tuote-, järjestelmä- ja työkalujen kehittämisestä. Varmistat omalla aktiivisella työskentelytavalla sen, että sidosryhmäsi ovat sitoutuneet tuoteportfolion myyntiin. Merkki- ja autoliikekohtaisten työpajojen ja valmennusten toteuttaminen on myös vastuullasi. Vastaat tiimisi ihmisistä, tuloksista ja strategiamme mukaisista toiminnoista. Etsit aktiivisesti uusia myyntikanavia ja kumppanuuksia.

 

Menestyäksesi sinulla on näyttöjä työskentelystä esimiehenä sekä aikaisempaa kokemusta työskentelystä automaahantuonnin ja autoliikekanavan kanssa sekä myynnistä yrityksille ja rahoituspalveluista. Sinulla on hyvä ymmärrys autoliikkeen ansaintalogiikasta. Ymmärrät kokonaisuuksia ja pystyt itsenäisesti vastaamaan autoliike- sekä yksityisleasingkanavien tuotteiden kehittämisestä. Osaat neuvotella ja asettaa autoliike- ja automyyjäkohtaisia tavoitteita, seurata niiden kehitystä ja tekemään toimenpiteitä vastaavasti maahantuonnin- ja autokaupan johdon kanssa.  Omaat hyvät esiintymis- ja vaikuttamistaidot. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen. Sinulla on kunnianhimoa ja halua vaikuttaa tiimisi menestykseeni. Erinomainen englannin kielen taito on välttämättömyys tehtävän hoidossa. Tehtävässä menestyminen edellyttää runsasta matkustamista Suomessa.

 

ALD Automotive tarjoaa laadukkaat tuotteet ja myyntiorientoidun organisaation tuen käyttöösi. Saat vastuuta ja hyvät puitteet onnistumiselle. Tässä työssä pääset vaikuttamaan myyntiin, kehittämään ja kehittymään yhdessä alan kovimman myyntijoukkueen kanssa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:ssä konsulttijohtaja Jan Bjugg 0400 570 560. Lähetä CV ja hakemus palkkatoivomuksen kanssa sähköpostilla osoitteeseen: jan.bjugg@talenthunters.fi