Asiakaamme Mehiläinen on nopeasti kasvavana ja kehittyvänä toimijana merkittävä suunnannäyttäjä sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittäjänä Suomessa. Yrityksessä työskentelee noin 11 500 terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaista. Toiminnan kulmakiviä ovat asiantuntijuus, avoimuus ja aktiivisuus.

Haemme vahvistusta Talousosastolle

Pääkirjanpitäjä

Osallistut konsernin taloushallinnon tehtäviin, pääasiassa konsernin ulkoisen laskennan alueella kirjanpitotiimissä, Tehtäviisi kuuluu mm. kirjanpidon tehtävät (IFRS standardin mukaan) arvonlisäverotus, tuloverotus, ostettujen yritysten taloushallinnon integrointi ja kuukausiraportointi. Raportoit talouspäällikölle.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta (min 5-10 vuotta) vastaavista taloushallinnon tehtävistä. Sinulla on vankka IFRS-kirjanpidon ja -raportoinnin osaaminen ja kokemus pörssiyhtiöstä katsotaan eduksi. Olet järjestelmällinen ja analyyttinen sekä omaat hyvän paineensietokyvyn. Odotamme sinulta myös aktiivista otetta ja ratkaisuhakuisuutta, positiivista asennetta sekä soveltuvaa koulutusta.

 

Ratkaisevassa asemassa ovat substanssiosaamisesi lisäksi asenteesi ja tapasi työskennellä. Hahmotat olennaisen ja pidät dynaamisesta ympäristöstä. Tulet myös hyvin toimeen englannin kielellä. Erilaisten taloushallintajärjestelmien tuntemus auttaa menestymään tehtävässä. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan Mehiläiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:ssä Konsulttijohtaja Petri Nordlund + 358 40 551 7776. Lähetä CV ja hakemus palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen petri.nordlund@talenthunters.fi mahdollisimman nopeasti. Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.