_MG_4228_Pohjolan Voima_Laanila_pienempi

Tule mukaan kehittämään Pohjolan Voiman tuotanto-omaisuudenhoidon prosessia

Tule mukaan energiseen ja kehittyvään energia-alan yhtiöön, jossa pääset osaksi vahvaa työyhteisöä ja huippuasiantuntijoiden verkostoa. Haemme nyt Pohjolan Voima Oyj:hin energistä prosessinomistajaa vastaamaan Pohjolan Voima -konsernin tuotanto-omaisuuden ja osaamisverkoston kehittämisestä.

PÄÄLLIKKÖ, tuotanto-omaisuudenhoito

Tehtävän kuvaus

Pohjolan Voiman omaisuudenhoitoprosessin omistajana vastaat tuotanto-omaisuutemme ja siihen liittyvän osaamisverkostomme ylläpidosta ja kehittämisestä yli yksikkörajojen. Työstät prosessikehityksen toimintasuunnitelmat sekä vastaat prosessin tulosten kehittymisestä sekä kehitystoimenpiteiden etenemisestä yhdessä liiketoimintajohdon kanssa. Toimit aktiivisena viestijänä, asetat tavoitteet ja huolehdit prosessin mittareista sekä kartoitat yksiköiden osaamistarpeet prosessinkehitykseen peilaten. Toimit laajennetun johtoryhmän jäsenenä ja raportoit Pohjolan Voiman toimitusjohtajalle.

Toivomme sinulta

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta kunnossapidosta, laitteiston käyttövarmuudesta ja elinkaaren hallinnasta, prosessijohtamisesta ja prosessisuuntaisesta kehittämisestä sekä kehitys- ja käyttöönottoprojektien johtamisesta. Edellytämme sinulta myös kokemusta teknologian ja digitalisaation soveltamisesta prosessien kehittämisen tukena tuotannollisessa ympäristössä. Hallitset talouden johtamisen ja osaat ajatella business case -lähtöisesti.

Arvostamme aiempaa kokemusta osaamisen johtamisesta sisäisesti, verkostojohtamisesta ja verkostojen rakentamisesta sekä ihmisten johtamisesta matriisissa operatiivisella ja strategisella tasolla.

Olet määrätietoinen ja innostava tiimipelaaja ja sinulla on myös tilanneälykkyyttä. Osaat kiteyttää monimutkaiset asiat ja ilmaista ne konkreettisesti. Edellytämme sujuvaa englanninkielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä ja energisessä yrityksessä.  Saat ainutkertaisen tilaisuuden kehittää tulevaisuuden energiantuotannon omaisuudenhoitoa ja siihen liittyvää osaamisen hallintaa. Pääset myös osallistumaan konsernin sekä koko kumppaniverkoston kehittämiseen.

Pääset osaksi vahvaa työyhteisöä, ja osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme on tukenasi. Pohjolan Voimassa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat Talent Hunters Oy:n partner Sami Lehto, p. +358 50 5257755 ja konsulttijohtaja Sirpa Launos, p. +358 40 7686467. Lähetä hakemuksesi ja cv:si 8.2. mennessä osoitteella sirpa.launos@talenthunters.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa myös Pohjolan Voima Oyj:n toimitusjohtaja Ilkka Tykkyläinen, p. +358 40 670 6056 (29.1. klo 9.00-11.00 ja 4.2. klo 14.00-15.30)