Inside Sales / OstajaaColly Company on teknisen tukkukaupan ratkaisuja myyvä yritys, jonka tavoitteena on luoda asiakkaan tarpeisiin optimoituja ratkaisuja tuottaen lisäarvoa asiakkaiden tuotantoon ja tuotteisiin. Suurin päämiehemme on Pall, joka toimii Englannissa ja osa toiminnoista myös Saksassa. Lisäksi meillä on päämiehiä Ranskassa, Italiassa, Saksassa ja Hollannissa.

Olemme osa kansainvälistä teknologia- ja teollisuusryhmittymää Indutrade-konsernia, joka koostuu yli 200 itsenäisestä teknistä kauppaa harjoittavasta yrityksestä.

Täydennämme nykyistä tiimiämme ja haemme nyt joukkoomme

Inside Sales / Ostajaa

Tehtävässä päätyönä on tukea kentällä olevia myyjiä – esimerkiksi syöttämällä ostot ja myynnit koneelle, hakemalla tietoa sekä omista tietokansioistamme, että myös yhteydenotoilla päämiehiimme ja toimittajiin. Tehtäviin kuuluu ostojen seuranta sekä tarjouksissa tukeminen. Lisäksi vastuulle tulee myös omia asiakkuuksia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

· Tehtävään soveltuva tekninen koulutustaustaa

· Hyviä kommunikaatiotaitoja sekä suomeksi että englanniksi

· Itseohjautuvaa ja aktiivista työskentelyotetta

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä sujuva ruotsin- ja saksan kielen taito.

Tehtävä tarjoaa hyvän näköalapaikan yrityksessä, jossa töitä tehdään laadukkaasti kansainvälisessä ympäristössä. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, jossa yhtiöllä on hyvät työskentelyolosuhteet sisältäen mm. oman kuntosalin sekä ruokalan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksen kera perjantaihin 31.7.2020 mennessä osoitteeseen sami.lehto@talenthunters.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:ssä Executive Consultant Sami Lehto +358 50 525 7755. Parhaiten tavoitettavissa 21.7 klo.15:00-17:00 sekä 28.7 klo.12:00-14:00.

Ota yhteyttä

Käyntiosoite
Salomonkatu 17 A ( 7krs.)
00100 Helsinki
Suomi

Lähetä viesti
info@talenthunters.fi

Soita meille
arkisin klo 8-17
+358 400 570 560