Etsimme asiakkaallemme

Kokeneita rakennesuunnittelijoita, koko Suomi

Tarjoamme sinulle haastavan ja vaihtelevan projektikannan koti- ja ulkomailla. Sijoituspaikkakuntasi voidaan valita toiveesi mukaisesti.

Projektimme ovat pääosin liike-, toimisto-, asuin-, kylpylä-, ja julkisia rakennuksia sekä teollisuuskohteita kuten esimerkiksi kattilarakennuksia, voimalaitoksia ja muita teollisuuden järeitä rakenteita.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on kokemusta rakennesuunnittelutehtävistä ja näyttöä menestyksekkäistä projektityösuorituksista. Toivomme sinulla olevan työkokemusta talonrakennuksen- ja/tai teollisuuden rakennesuunnittelusta vähintään viiden vuoden ajalta sekä soveltuva koulutustausta (DI/ins.).

Tehtävä edellyttää asiakassuuntautunutta asennetta ja hyvää yhteistyökykyä. Lisäksi Tekla Structures- ohjelmiston hyvä hallinta on etuna tehtävään valittaessa.

Tarjoamme työpaikan mielenkiintoisten uudiskohteiden parissa sekä innovatiivisen työympäristön tuen kehittyä alan parhaiden osaajien joukossa. Tarkempi toimenkuva räätälöidään joustavasti henkilön osaaminen ja toiveet huomioiden.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:ssa konsultti Ari Paganus 040 5532508. Lähetä CV ja hakemus palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen ari.paganus@talenthunters.fi