Linak.png

Asiakkaamme LINAK OY hakee yhteistyössä kanssamme vahvistusta myyntiin Vantaalle.

LINAK on maailman johtava sähköisten karamoottorijärjestelmien valmistaja ja kehittäjä. LINAK Group on yksityisessä omistuksessa oleva nopeasti kasvava kansainvälinen tanskalaisen teollisuuden malliyritys, jonka pääkonttori on Tanskassa. Konsernin liikevaihto on noin 500 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on noin 2300. Jakelu hoidetaan tytäryhtiöiden ja jälleenmyyjien kautta ympäri maailmaa. Tuotekehitys ja valmistus sijaitsevat Tanskassa, USA:ssa, Slovakiassa ja Kiinassa. LINAK-tekniikkaa käytetään hyödyksi mm. terveydenhoitoalan laitteissa, toimisto- ja kotiergonomiassa sekä teollisuuden eri sovelluksissa. Asiakkaamme ovat edellä mainittujen alojen laitteita valmistavia yrityksiä.

 

Lisätietoa yrityksestä: www.linak.fi.

Haemme vahvistusta myyntiin

Sales Segment Responsible

Vastaat oman alueesi liiketoiminnan kehittämisestä Suomen markkinoilla strategian mukaisesti sovituilla toimialoilla, asiakkaasi tulevat olemaan oman alansa johtavia yrityksiä.

 

Tehtävänäsi on saavuttaa asetetut myyntitavoitteet, tehdä asiakaskontaktointia sovitulla aktiviteettitasolla, konsultoida asiakkaita ja osallistua alan messuihin sekä muihin asiakastapahtumiin. Vastuullasi on myös sopimusneuvottelut, sekä myyntiennusteiden luonti ja budjetointi.

Odotamme sinulta aktiivista otetta. Ratkaisevassa asemassa ovat oma asenteesi, kykysi vakuuttaa ja tapasi työskennellä. Sinulla on aiempaa kokemusta (min 5-10 vuotta) vastaavista tehtävistä. Olet luotettava ja positiivinen tiimipeluri. Tulet myös hyvin toimeen englannin kielellä. Sinulla on vankka ratkaisumyynnin osaaminen. Kykenet aktiivisella otteella luomaan uusia asiakassuhteita.

Tule mukaan vakavaraiseen kansainväliseen yritykseen, jossa pääset vaikuttamaan omaan menestykseesi. Saat ammattilaisorganisaation tuen, mukavan työyhteisön, hyvät työvälineet, kunnon perehdytyksen tehtävään sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Yrityksen edustavat toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:ssä Konsulttijohtaja Petri Nordlund

+ 358 40 551 7776.

 

Lähetä CV ja hakemus palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen petri.nordlund@talenthunters.fi mahdollisimman nopeasti. Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.