Yleinen tietosuoja-asetus tulee voimaan 25.5.2018


Tietosuoja on keskeinen osa Talent Hunters Oy:n ja Talent Pro Oy:n suorahaku- ja vuokrajohtajapalvelua. Hakijakandidaattien ja asiakkaiden henkilötietojen suojaaminen ja luottamus ovat toimintamme ehdoton edellytys. Hyödynnämme hakijakandidaattien ja asiakkaiden antamia tietoja, jotta meillä on mahdollisuus tarjota laadukasta suorahaku- ja vuokrajohtajapalvelua.

Uuden yleisen tietosuoja-asetuksen siirtämäaika päättyy 25.5.2018 ja asetusta aletaan soveltaa kaikkiin henkilötietoja käsitteleviin yrityksiin ja organisaatioihin. Uusi tietosuoja-asetus painottaa aiempaa vahvemmin hakijakandidaatin ja asiakkaan oikeutta päättää omien henkilötietojen käytöstä.

Kerromme rekisteri- ja tietosuojaselosteissamme tarkemmin siitä, miten keräämme ja käytämme henkilötietoja. Selosteet löytyvät osoitteista www.talenthunters.fi/tietosuojaseloste ja www.talentpro.fi/tietosuojaseloste

#gdpr #tietosuojaseloste #evästeet

Ota yhteyttä

Käyntiosoite
Salomonkatu 17 A ( 7krs.)
00100 Helsinki
Suomi

Lähetä viesti
info@talenthunters.fi

Soita meille
arkisin klo 8-17
+358 400 570 560