Kenttäpäällikkö, Länsi-Uusimaa


Talent Hunters Oy:n julkiset työpaikkailmoitukset

Netel Oy, tietoliikenne-ja sähkönsiirtoverkkojen asiantuntija Skandinaviassa jo vuodesta 2000. Yhtiö toimii itsenäisistä sähkö-, tele- ja tietoliikennealan palveluntarjoajista koostuvan mittavan kumppaniverkostonsa kanssa Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa.


Haemme asiakkaallemme, Netel Oy:lle, projektinjohto-organisaatioomme Työpäällikköä / Kenttäpäällikköävastaamaan omien sähkönjakeluverkkoprojektien suunnittelun ja kenttätöiden toteutuksesta suunnitteluvaiheesta luovutukseen asti. Toimialueena Länsi-Uusimaa. Tehtävä edellyttää vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Tehtävä sisältää myös suunnitteluvaiheen koordinoinnin ja seurannan.


Työtehtäviisi kuuluu projektien ohjaus-, valvonta- ja johtamistehtävät, joilla saavutetaan projektien aikataululliset, taloudelliset ja laadulliset tavoitteet työsuojelumääräyksiä noudattaen. Pääpaino tehtävissä on kumppaniemme ja omien työryhmiemme töiden johtaminen työmailla.


Omaat sähköalan koulutuksen ja kokemusta on kertynyt jo vastaavasta työstä vähintään kahden vuoden verran. Edellytämme osaamista verkko-operaattoreiden prosesseista ja järjestelmistä, etenkin Trimble NIS taitosi ovat hyvällä tasolla. Olet rohkea ja omatoiminen työssäsi, ja kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kesken.

Tulevaisuudessa olet avoin matkustamaan työn puolesta Suomen sisällä ja palat halusta kehittyä sähköverkkorakentamisen ammattilaiseksi.


Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:n Executive Consultant Timo Mehto (timo.mehto@talenthunters.fi / 0407677415).


Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen timo.mehto@talenthunters.fimahdollisimman pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.