top of page

Myynti-insinööri, Auma Finland OyAuma Finland Oy on maailman johtaviin sähkötoimilaitevalmistajiin kuuluvan Auma Riester & CO KG:n vuonna 1977 perustettu tytäryhtiö. AUMAn maailmanlaajuisessa verkostossa työskentelee 2 600 suunnittelun, tuotannon, myynnin ja huollon asiantuntijaa, jotka varmistavat, että AUMA-toimilaitteet toimivat luotettavasti, kestävästi ja turvallisesti. Varmistamme kokeneen myynti- ja huoltohenkilöstömme avulla, että käyttökohteeseen sopivien toimilaitteiden valinta, asennus ja käyttöönotto sujuvat joustavasti. Koulutamme myös laitteiden käytössä ja huollamme ne. Auma Finland Oy sijaitse Espoossa ja työllistää noin 25 henkilöä. Myyntialueeseemme kuuluvat Suomen lisäksi Viro, Latvia ja Liettua.


Haemme AUMA Finland Oy:lle MYYNTI-INSINÖÖRIÄ Espooseen

Tarkemmin tehtävästä:


Tehtävässä pääset tekemään töitä arvostettujen tuotteiden parissa, erityisesti loppuasiakasmyyntiin keskittyen. Tulet työskentelemään voimalaitosten, lämpökeskusten, teollisuus- ja vesilaitosten yms. prosessiteollisuuden parissa.


Teknisen asiantuntemuksen lisäksi asiakkaiden parissa työskentely on avainasemassa työssäsi. Työssä onnistuaksesi sinua auttavat alallaan tunnetut tuotteet ja palveluratkaisut. Loppuasiakkaat tarvitsevat apuasi esimerkiksi kunnossapitoon ja teknisiin ratkaisuihin liittyvissä tilanteissa.


Työtä tehdään toimistolla tai asiakkaan luona. Työsi on vaihtelevaa pitäen sisällään muun muassa myynti- ja kehitystehtäviä, sekä erilaisia projekteja. Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot edesauttavat työssä menestymistä. Myyntikenttäsi on koko Suomi ja lisäksi tuet tarvittaessa Baltian maayhtiöitä, joten matkustaminen on luonteva osa työtäsi.


Toimistolla uutta työkaveria odottaa yli 20 asiantuntijan joukko. Sinulla ei tarvitse olla teknisen tietotaidon lisäksi vankkaa kokemusta vastaavasta myyntityöstä, sillä sinulle tarjotaan kattava perehdytys tehtävään. Asenteesi ratkaisee!


Tehtävään sopiva henkilö:


- on todennäköisesti automaatio-, sähkö- tai konetekniikan -insinööri, jolla on mekaniikka hallussa

- on kokemusta esimerkiksi hydrauliikka- ja pneumatiikka-alalta

- on käytännönläheinen henkilö, jolla on vahva halu auttaa asiakkaita

- on tehnyt töitä myös kansainvälisten sidosryhmien kanssa ja kommunikointi onnistuu myös englannin kielellä


Palkka muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja mahdollisesta autoedusta.


Oletko kiinnostunut työskentelystä asiakasrajapinnassa – tehtävässä, jossa pääset hyödyntämään teknistä osaamistasi?


Haku tehdään yhteistyössä Talent Hunters Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Executive Consultant Stefan Bergman pe 27.1 klo 9–10 ja ma 30.1 klo 9–10.


Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen tinja.turkia@talenthunters.fi. Viimeinen hakupäivä tehtävään on maanantai 6.2.2023

bottom of page