Myyntiasiantuntija / AsiakasvastaavaVatajankoski on uuden energian yhtiö, joka auttaa teollisuutta sekä kiinteistöjen omistajia ja käyttäjiä pienentämään energian hukkakulutusta ja siirtymään kestäviin energiaratkaisuihin. Luomme jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää, tuottaa ja jakaa kestävää energiaa toimitusvarmasti ja nollapäästöisesti, uusimpia teknologioita soveltaen. Vuodesta 1925 tehtävämme on ollut luoda pysyvää arvoa yhteiseksi hyödyksi. Tänä päivänä toteutamme sitä monipuolisilla, älykkäillä energiapalveluilla. Vuoden 2020 liikevaihtomme oli 25 miljoonaa euroa ja henkilöstömme 58 henkeä.


Haemme nyt uuteen tehtävään Myyntiasiantuntijaa/Asiakasvastaavaa


Tehtävässäsi vastaat oman vastuualueesi myynnistä ja asiakkuuksista sekä niiden kehittämisestä. Kyseessä on uusi tehtävä, jossa työskentelet uudenlaisten erityisesti lämpöön liittyvien palveluiden myynnissä taloyhtiöille, julkisille rakennuksille ja liikekiinteistöille. Olet asiantuntija ja osaat ratkaista asiakkaan energiaongelmat ja tarjota niihin parhaiten palvelevat ratkaisut. Työ keskittyy pääasiassa Satakuntaan ja Pirkanmaan alueelle.


Odotamme sinulta kiinnostusta uuden teknologian hyödyntämiseen ja erilaisiin energiaratkaisuihin. Toivomme kokemusta taloyhtiömaailmasta ja mahdollisesti tuntemusta rakennusten lämmitysjärjestelmistä. Odotamme lisäksi hyviä neuvottelutaitoja, aktiivisuutta myyntityössä sekä innostumista tavoitteellisesta ja itsenäisestä roolista.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa menestymiseen saat tarvitsemasi tuen ratkaisumyynnin tiimistä. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi ja osaamistasi. Tarjoamme lisäksi etätyömahdollisuuden, kilpailukykyisen pohjapalkan ja kannustavan provisiomallin. Pidämme sinusta huolta hyvillä ja kattavilla henkilöstöeduilla. Ennen kaikkea pääset osallistumaan ilmastonmuutoksen torjuntaan rakennus kerrallaan.


Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:n Researcher Taru Lehto, p. +358 457750 0089. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 16.11 mennessä osoitteeseen taru.lehto@talenthunters.fi.