Myyntipäällikkö, Suomi


Talent Hunters Julkiset Työpaikkailmoitukset

Haemme joukkoomme myyntipäällikköä vastaamaan kauppa- ja rakennusmaalien ammattilaismyynnistä. Ammattilaismyynnin asiakaskunta koostuu ensisijaisesti maalaus-, rakennus- ja remonttiliikkeistä. Myyntipäällikkönä vastaat nimetyistä asiakkuuksista ja toimit alueellisten asiakasryhmäpäälliköiden esimiehenä. Raportoit tehtävässä kauppa- ja rakennusmaalimyynnistä vastaavalla myyntijohtajalle.


Olet etsimämme henkilö kun


· sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta sekä näyttöjä menestyksellisestä työskentelystä esimerkiksi rakennustuotealalla.

· ymmärrät arvoketjun sekä myyntiprosessin eri vaiheet.

· menetelmä- ja ratkaisumyynti on sinulle tuttua ja haluat innostaa asiakkaitamme kokeilemaan uusia konseptejamme.

· sinulla on vahva halu ja kyky johtaa sekä kehittää rautaisista ammattilaisista koostuvaa tiimiäsi.

· ajattelet asiakaslähtöisesti, sillä se on Tikkurilan menestyksen kulmakivi.

· viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, myös englannin kielellä


Toimialueenasi on koko Suomi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää säännöllisiä vierailuja Tikkurilan pääkonttorilla sekä matkustamista kotimaassa.


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana perinteisen, mutta innovatiivisen edelläkävijäyrityksen menestystarinassa, jossa pääset työskentelemään alan tunnetuimpien brändien kanssa. Yrityksemme tarjoaa sinulla kilpailukykyiset edut ja menestymiseen tarvittavat resurssit. Perehdytämme sinut tuotteisiimme ja toimintatapaamme. Tukenasi on osaava työyhteisö, jossa on vahva tekemisen meininki.


Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 5.4.2021 mennessä sähköpostilla petri.nordlund@talenthunters.fi.


Lisätietoja tehtävästä antaa Konsultti Petri Nordlund 040 551 7776.


Osa kestävää pohjoista

Tikkurila on johtava pohjoismainen maalialan yritys. Kehitämme vuosikymmenten kokemuksella korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat asiakkaillemme ajan ja sään kestävää laatua. Yhdessätoista maassa toimivat 2 400 työntekijäämme haluavat luoda kestävää tulevaisuutta merkityksellisten pintojen avulla. Liikevaihtomme oli 582 miljoonaa euroa vuonna 2020. Pohjoismaista laatua alusta loppuun vuodesta 1862.


www.tikkurilagroup.fi