Projektipäällikkö, Tampere, SeinäjokiNetel Oy, tietoliikenne-ja sähkönsiirtoverkkojen asiantuntija Skandinaviassa jo vuodesta 2000. Yhtiö toimii itsenäisistä sähkö-, tele- ja tietoliikennealan palveluntarjoajista koostuvan mittavan kumppaniverkostonsa kanssa Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa.


Haemme asiakkaallemme, Netel Oy:lle, projektinjohto-organisaatioon Projektipäällikköä vastaamaan sähkönjakeluverkkoprojektien toteutuksesta suunnitteluvaiheesta aina luovutukseen asti. Toimipisteenäsi on joko Seinäjoen tai Tampereen toimistomme.


Vastuihisi kuuluu projektien toteuttaminen ottaen huomioon asiakastyytyväisyyden, taloudelliset tavoitteet ja suunnitellun aikataulun, täyttäen samalla työturvallisuus- sekä laatuvaatimukset. Käytössäsi on laaja kumppaniverkosto sekä osaavan ja avoimen projektinjohto-organisaation tuki.


Omaat sähköalan koulutuksen ja kokemusta sinulle on kertynyt jo vastaavasta työstä vähintään kahden vuoden verran. Edellytämme osaamista verkko-operaattoreiden prosesseista ja järjestelmistä. Olet rohkea ja omatoiminen työssäsi, ja kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kesken. Palat myös halusta kehittää itseäsi ja osallistut mielelläsi kehityshankkeisiin.


Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:n Executive Consultant Timo Mehto (timo.mehto@talenthunters.fi / 0407677415).


Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen timo.mehto@talenthunters.fimahdollisimman pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.