top of page

Sähköautomaatiosuunnittelija, Teräspyörä-Steelwheel Oy


Teräspyörä / Talent Hunters Oy:n julkiset työpaikkailmoitukset

Haemme työyhteisöömme sähköautomaatiosuunnittelijaa


Parikymmenhenkinen työyhteisömme Voikkaalla etsii sähköautomaatiosuunnittelijaa ammattitaitoisen tiimimme vahvistukseksi. Toimintamme on kasvussa ja tavoitteenamme on löytää uusi tiimiläinen, jolla on syvää paloa sähkö- ja automaatiojärjestelmiin, intoa asiakastyöhön sekä kiinnostusta olla mukana suunnittelemassa vastuullisia tulevaisuuden ratkaisuja.


Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta sähkö- ja automaatiojärjestelmistä. Sähkö- tai automaatioinsinöörin tutkinto antaa hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle, mutta voit yhtä hyvin olla esimerkiksi sähköteknikko tai kartuttanut osaamisesi työkokemuksen kautta. Arvostamme erityisesti kokemusta liikkuvasta kalustosta ja osaamista hydraulisista järjestelmistä.


Osaat työskennellä osana tiimiä, jossa opitaan jatkuvasti toisilta ja autetaan toinen toisia. Olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen, järjestelmällinen, tarkka, huolellinen ja joustava. Teet yhteistyötä myös asiakkaiden kanssa, joten toivomme sinulta lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää yhteistyökykyä. Työtehtäviä suoritetaan tarvittaessa asiakkaiden luona, joten työ vaatii ajoittain matkustamista. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.


Suunnittelutehtävissä arvostamme sähkö- ja automaatiokomponenttien tuntemusta ja käyttökokemusta CAD-pohjaisista suunnitteluohjelmista.


Ohjelmointitehtävissä arvostamme logiikkaohjelmien käyttökokemusta (esimerkiksi CODESYS), kenttäväylien tuntemusta (erityisesti CAN-väylä) ja kokemusta järjestelmien käyttöönotoista.


Teräspyörä on rento ja avoin intohimoisten tekniikan osaajien työyhteisö, jossa työntekijät viihtyvät pitkään. Pidämme lupauksemme ja autamme toinen toisiamme, jotta voimme auttaa asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä työtehtävät ovat hyvin monipuolisia, joten meillä pääset kartuttamaan kokemusta monella eri osa-alueella. Työskentelemme päivittäin kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseksi, jossa raideliikenteen tehokkaalla hyödyntämisellä on tärkeä rooli.


Huoltohenkilömme pitävät operaattoreiden ja radanrakentajien rautatiekaluston kunnossa ja liikkeessä. Suunnittelumme ja valmistuksemme puolestaan kehittää luotettavia ja tehokkaita erikoislaitteita rautatiealan ammattilaisten käyttöön. Olemme palveluorganisaatio, jossa henkilöstömme osaaminen määrää asiakaskokemuksen laadun. Meillä on ainutlaatuista rautatiealan ammattitaitoa ja ECM-sertifiointimme myötä lupa toimia rautateiden liikkuvan kaluston vastuullisena ylläpitäjänä. Lisäksi meillä on oma ISO 9001 -standardin mukainen laadunhallintajärjestelmä, joka ohjaa tekemistämme.


Työtehtäväsi sisältää:

● Sähkö- ja automaatiosuunnittelua

● Logiikkaohjelmointia CODESYS-ohjelmointiympäristössä

● Ongelmanratkaisua ja innovointia

● Dokumentointia


Työssäsi tarvitset:

● Sähkö- ja automaatiokomponenttien tuntemusta

● Kokemusta CAD- ja logiikkaohjelmista

● Kenttäväylien tuntemusta

● B-ajokortin


Tarjoamme sinulle:

● Vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä

● Joustavat työajat ja reilun korvauksen

● Lounasedun sekä kattavan työterveyshuollon ja -vakuutuksen

● Mahdollisuuden osallistua kasvavan yrityksen kehittämiseen


Lisätietoja:


Teräspyörän toimipiste sijaitsee Voikkaalla, Kouvolassa. Osan työstä voi tehdä etänä, mutta toiminnan luonne vaatii aktiivista läsnäoloa. Tarvitset tehtävässä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.


Teemme yhteistyötä haun osalta Talent Hunters Oy:n kanssa.


Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Lehto, Executive Consultant alla mainittuina aikoina puhelimitse numerosta +358 50 525 7755.


Soittoajat: tiistaina 19.9.2023 klo 10.00-11.00 tai maanantaina 25.9.2023 klo 14.00-15.00.


Aikataulu ja hakemus:

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen niina.karjalainen@talenthunters.fi


Viimeinen hakupäivä on lauantai 30.9.2023


Saalasti-konsernin arvojen mukaisesti kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakijoita hakemaan paikkaa.


Teräspyörä-Steelwheel Oy on osa suomalaista, perheomisteista Saalasti-konsernia, johon kuuluvat lisäksi Cross Wrap Oy ja Saalasti Finland Oy sekä sen kansainväliset tytäryhtiöt. Saalasti-konserni tunnetaan tulevaisuuden tuotekehityksestään ja teknologioistaan sekä teollisuusstandardeiksi nousseista tuotteistaan kiertotalouden ja kestävän kehityksen toimialoilla. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2022 noin 34 M€. Saalasti-konsernilla on toimipisteitä viidessä maassa, kolmella eri mantereella ja maailmanlaajuisesti työntekijöitä on noin 160.


Yhtiömme verkossa:

bottom of page