Suunnittelija, Sepa Oy


Talent Hunters Julkiset työpaikkailmoitukset

Sepa Oy on vuonna 1982 perustettu perheyritys, joka on kasvanut Suomen merkittävimmäksi ja nykyaikaisimmaksi kattoristikoiden valmistajaksi. Tämän myötä olemme myös toimialan yksi suurimmista koko Euroopassa. Yrityksen tehdas sijaitsee Keiteleellä. Erityyppisten kattoristikoiden lisäksi valmistamme välipohjapalkkeja, paloristikoita, runkokehiä, siltamuotteja, meluesteitä sekä sääsuojia. Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat talotehtaat ja infrarakentajat, rakennus- ja tukkuliikkeet sekä yksityisasiakkaat.


Toimialan markkinajohtajuus Suomessa on meille kunnia-asia ja jokapäiväisen tekemisen asettama haaste. Laadukkaan toimintamme kulmakivenä ovat osaava ja motivoitunut henkilökunta, oma suunnitteluosasto ja nykyaikaisimmat tuotantovälineet.


Nyt haemme toiminnan kasvaessa kahta suunnittelijaa.


NR-suunnittelijana tehtävänäsi on vastata naulalevyristikoiden suunnittelusta. Tehtävän vaatimuksena on NR-suunnittelijan pätevyys tai halu suorittaa vaadittava pätevyys työn ohella. Etuna rakennusinsinöörin koulutus sekä hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot. Aikaisempi kokemus naulalevyrakenteista, elementtisuunnittelusta tai rakenteiden mitoituksesta luetaan eduksesi. Meillä on mahdollisuus päästä tekemään myös erikoissuunnittelua.


Infran projektisuunnittelijan rooli on osittain vastaavanlainen kuten NR-suunnittelijan, mutta suunnittelun kohteena on erilaisten siltojen siltamuotit sekä meluesteet. Tässä tehtävässä kohteet ovat myös ulkomailla, joten kielitaitovaatimuksena on suomen lisäksi englanti. Eduksi lasketaan ruotsin ja saksan kieli. Sinulta odotetaan jonkin verran matkustusvalmiutta.


Voit olla jo raudan luja ammattilainen, joka hakee uutta suuntaa uralleen tai vaikka opintojesi alkuvaiheessa, me takaamme sinulle hyvän perehdytyksen ja ponnahduslaudan suunnittelijan tehtäviin.


Toivomme, että työskentelypaikkasi olisi Tampere, mutta asuinpaikkakuntasi mukaan asemapaikkasi voi olla myös Keitele, Siilinjärvi, Lahti, Lappeenranta tai Porvoo. Voimme huomioida toiveita muidenkin paikkakuntien osalta.


Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä hyvässä porukassa. Sepa Oy tunnetaan reiluna ja joustavana työnantajana, joten vaikkapa opinnot onnistuvat jouhevasti työn ohessa. Lisäksi meillä on hyvä työporukka ja yhteistyö toimii hyvin kaikkiin suuntiin. Kilpailukykyinen palkka, monipuolinen työnkuva ja etenemispolut saavat henkilöstömme viihtymään.


Tutustu Sepa 40v. juhlavideo


https://www.dropbox.com/s/mxi9n5oih8vzmie/sepa40v_juhlavideo_5min41sek_25p_10mbps.mp4?dl=1


Haku toteutetaan yhteistyössä Talent Hunters Oy:n kanssa.

Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi Taru Lehdolle osoitteeseen taru.lehto@talenthunters.fi viimeistään su 16.10. mennessä.