Tekninen Myyjä, Vantaa


Masino Fastening on asiantunteva ja luotettu kierre-, liitos- ja juotostekniikan tuotteiden toimittaja suomalaiselle teollisuudelle tarjoamalla erilaisiin projekteihin ja tarpeisiin aina parhaiten sopivat kustannustehokkaat ratkaisut sekä opastusta esimerkiksi tuotesuunnitteluun ja -kehitykseen. Masino Fastening on synonyymi huolellisesti valituille, auditoitujen toimittajien merkkituotteille. www.masino.fi Masino Fastening on osa Masino Groupia. Masino Group on yritysryhmä, joka tarjoaa voimansiirtoratkaisuja, hydrauliikkaa ja suodatustekniikkaa, putkistotuotteita, kiinnitystekniikkaa, hitsaustekniikkaa, juotostekniikkaa, kallionlujitustuotteita, betonikuituja sekä LVI-tarvikkeita teollisuuden ja rakentamiseen tarpeisiin. Liikevaihto on noin 60 M€ ja henkilöstön määrä 150. Toimipisteet sijaitsevat Vantaalla (2), Ylöjärvellä, Tampereella ja Turussa. Masino Groupille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat tunnustus 2019 ja 2020. Lue lisää www.masino.fi Liiketoimintamme kasvaessa tarvitsemme vahvistusta osaavaan joukkoomme Vantaan toimipisteeseen Tekninen myyjä


Haemme Masino Fasteningille teknistä myyjää monipuoliseen toimenkuvaan, syyskuun alusta alkavaan vakituiseen työsuhteeseen.


Odotamme sinulta teknikon tai insinöörin peruskoulutusta ja mielellään useamman vuoden työkokemusta teknisestä myynnistä. Päivittäiseen työhösi kuuluu yhteydenpito olemassa olevien asiakkaiden kanssa ja uusasiakashankinta. Lisäksi olet viikoittain yhteydessä ulkomaisten päämiestemme kanssa.


Sinulla on halua ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä joustava palveluasenne ulkoisten ja sisäisten asiakkaiden kanssa toimiessasi. Sinulta onnistuu tuotekoulutusten pitäminen eri sidosryhmille sekä suomeksi että englanniksi. Tässä tehtävässä matkustuspäiviä tulee olemaan noin kolme päivää viikossa.


Masino Groupille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat tunnustus 2019 ja 2020. Tässä tehtävässä tarjoamme sinulle

  • laadukkaat tuotteet, muun muassa Helicoil®-kierteet ja -korjaussarjat sekä PEM®-puristekiinnikkeet ja -asennuskoneet

  • joustavan työyhteisön ja mukavat työkaverit

  • mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa tehtävässä

  • pienen yhtiön ketteryyden ja matalan organisaation sekä ison konsernin tuen ja resurssit

  • suomalaisen perheyhtiön vakauden sekä

  • autoedun ja muut monipuoliset konsernin työsuhde-edut

  • hyvän perehdytyksen ja päämiestemme säännölliset koulutukset

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö ja haluat olla mukana vahvasti kasvavassa liiketoiminnassa, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi perjantaihin 18.6.2021 mennessä osoitteeseen ville.valonen@talenthunters.fi. Laita viestiin otsikoksi Tekninen myyjä. Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:n Executive Consultant Ville Valonen puh. 040 486 0519 perjantaina 11.6. klo 12.00–13.00.