TUOTEPÄÄLLIKKÖ, ETELÄ-SUOMIFescon Oy on suomalainen Luja-yhtiöihin kuuluva yritys, joka kehittää ja valmistaa kuivatuotteita rakentamiseen ja teollisuuden käyttöön. Päätuotteita ovat kuivabetonit, muuraus- ja rappauslaastit, tasoite- ja laatoitustuotteet, julkisivupinnoitteet sekä hiekat. Fesconin tuotantolaitokset sijaitsevat Hausjärvellä, Haukiputaalla, Raahessa ja Harjavallassa. Pääkonttori on Hyvinkäällä. Fesconin liikevaihto vuonna 2019 oli 27,6 milj.€.


Toimintamme kasvaessa haemme nyt


TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ tasoitetuotteiden urakoitsijamyyntiin


Tuotepäällikkönä vastaat Fescon-tuotteiden myynnistä ammattiasiakkaille. Yhdessä muun myyntitiimimme kanssa kehität asiakassuhteita ja vastaat uusasiakashankinnasta eteläisen Suomen alueella.


Mitä tarjoamme?


Saat hoitaaksesi haasteellisen ja tulosvastuullisen tehtävän rakennusalan, myynnin ja asiakaspalvelun parissa kuivatuoteteknologian kotimaisessa kärkiyrityksessä. Pääset työskentelemään tavoitteelliseen organisaatioon, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja jokaisella työntekijällä on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa.


Tuotemerkkimme on vahva ja tunnettu, sisältäen paljon kasvavia tuoteryhmiä. Tuotepäällikön rooli on keskeinen, sillä vastuullasi on huomattavia asiakkuussuhteita urakoitsijamyynnin puolella.


Mitä odotamme?


Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa, esimerkiksi rakennusalan tai kaupallisen alan koulutusta sekä ymmärrystä ja kokemusta rakennusalalta. Kokemus rakennustuotteiden myynnistä ja työmailta luo erityisen hyvän pohjan tehtävässä onnistumiselle.


Työtehtävä edellyttää itseohjautuvaa työotetta ja kykyä työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Toivomme sinun viihtyvän oma-aloitteisessa ja liikkuvassa roolissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää halua ja kykyä tehdä tiivistä yhteistyötä niin asiakkaidemme kuin oman organisaatiomme työntekijöidenkin kanssa.


Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksen kera perjantaihin 20.11.2020 mennessä osoitteeseen leif.backman@talenthunters.fi


Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:ssä Executive Consultant Leif Backman +358 50 410 9107. Parhaiten tavoitettavissa 10.11 klo.11:00-13:00 sekä 17.11 klo.12:00-14:00.