top of page

Ylilääkäri, Lääkärikeskus Aava


Talent Hunters Oy:n julkiset työpaikkailmoitukset

Haluatko uudistaa suomalaisen työterveyshuollon?
- Tule työterveyden ylilääkäriksi Lääkärikeskus Aavaan

Rakennamme Aavan työterveydessä ihmisten työkyvystä ja hyvinvoinnista kilpailuetua. Rikomme piintyneitä työterveyshuollon toimintatapoja, tunnistamme työkyvyn haasteiden juurisyyt ja fokusoimme niihin ennaltaehkäisevästi. Toimintamme peruskalliona ovat lääketiede, laatu ja vaikuttavuus. Vastuullisena perheyrityksenä kehitämme toimintaamme ja koko toimialaamme viisaasti ja välittäen.


Työterveyshuollon ylilääkärinä johdat työterveyshuollon moniammatillista kehitystiimiä, jonka tärkeimpinä tavoitteina on varmistaa toimintamme vaikuttavuus ja luoda ammattilaisillemme sujuvat prosessit. Kuulut Aavan ja Pikkujätin ylilääkäreiden muodostamaan lääketieteelliseen johtoryhmään.


Alueiden ja toimipisteiden vastaavat työterveyslääkärit, kehittäjälääkärit ja työterveyshuollon palvelujohtaja muiden muassa ovat tärkeitä yhteistyökumppaneitasi.


Työnkuvaasi kuuluu:

· Työterveyshuollon lääketieteellisen laadun ja vaikuttavuuden johtaminen

· Työterveyshuollon toimintatapojen kehittäminen

· Työterveyslääkärien rekrytointiin osallistuminen

· Asiakkuuksien kehittäminen ja myynnin edistäminen


Meillä pääset vaikuttamaan koko organisaation toimintatapoihin omia vahvuuksiasi hyödyntäen. Olemme matkalla kohti itseohjautuvaa organisaatiota, ja meillä on vahva luotto ammattilaisiimme eri tehtävissä ja rooleissa. Aavan johtavan työterveyslääkärin tehtävässä olet monessa mukana ja vaikuttamisen mahdollisuus on suuri.


Toivomme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, modernia ajattelua työterveyshuollosta ja työterveyshuollon erikoislääkärin tutkintoa.


Olisi hienoa kuulla sinusta enemmän, joten lähetäthän meille ansioluettelosi hakemuksen ja palkkatoiveen kera.


Lue lisää Aavan työterveydessä työskentelystä: https://www.aava.fi/avoimet-tyopaikat/tyoterveyslaakarit/


Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Talent Hunters Oy:n kanssa.


Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Huntersin Executive Consultant Timo Mehto numerosta +358 40 767 7415 tai sähköpostitse timo.mehto@talenthunters.fi.


bottom of page