top of page
Talent Hunters

Suorahaku

Executive Talent

Talent Combination Search

Etsimme ja löydämme yritykselle suorahakuna avainhenkilöt, joilla on näkemystä, motivaatiota sekä kyky toimia yrityksen arvojen mukaisesti. Toimintatapamme on hoitaa avainhenkilöiden etsintä hiljaisesti, hienovaraisesti ja luottamuksellisesti.

Käymme yhdessä läpi yrityksenne kulttuurin, arvot, strategian ja rakennamme yhdessä tavoitteet millaisen johtajan ja avainhenkilön etsimme yrityksellenne.

Hyödyntämällä tätä tietoa ja laajoja verkostojamme sekä nykyaikaisia työkalujamme pystymme auttamaan yritystäsi saamaan parhaat ehdokkaat oikeaan tehtävään.

 

Tehokas tapa hakea avainhenkilöitä ja asiantuntijoita, kun haku saa olla avoin. Tässä hakutavassa yhdistämme suora- ja mediahaun parhaat puolet. Etsimme samaan aikaisesti nykyaikaisilla työkaluilla eri verkostoista tehtävään sopivia henkilöitä ja tuemme hakua median keinoin eri rekrytointikanavissa.

Tällä keinolla löydämme yrityksellesi nopeasti sopivat kandidaatit eri tehtäviin.  

Vuokrajohtaja

Talent Pro

Meillä on satojen jatkuvasti päivittyvien kokeneiden vuokrajohtajien pooli kaikille toimialoille, joka mahdollistaa erittäin nopean reagointi kyvyn asiakkaittemme muuttuviin tarpeisiin. Asiakkaillemme annamme arvolupauksen välittämiemme kokeneiden johtajien osaamisesta, räätälöimme jokaiselle asiakkaallemme sopivan kustannustehokkaan ratkaisun. Meidän kautta löydät ratkaisun niin pienissä, keskisuurissa kuin isoissa yrityksissä toimialasta riippumatta.

Palvelemme teitä

Talent Pro vuokrajohtaja konsepti auttaa asiakkaamme liiketoiminnan kehittämisessä, rakentamisessa, tervehdyttämisessä ja saneerauksessa tulevaisuuden kasvun varmistamiseksi. Vuokrajohtaja tuo laajan kokemuksen kautta uusia ajatuksia ja toteutustapoja liiketoimintaan. Yrityskauppojen ja sukupolven vaihdosten joustavassa toteuttamisessa, haltuunotossa, resursoinnissa olemme luotettava kumppani varmistaen yritysjärjestelyn toteutuksen.

Talent Pro
bottom of page