Asiakkaamme Mehilänen on nopeasti kasvavana ja kehittyvänä toimijana merkittävä suunnannäyttäjä sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittäjänä Suomessa. Yrityksessä työskentelee noin 11 000 terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaista. Kulmakiviä ovat asiantuntijuus, avoimuus ja aktiivisuus.

Haemme vahvistusta Talousosastolle

Talouspäällikkö

Toimit esimiehenä 9 henkilön kirjanpitotiimille, vastuuna erillisyhtiöiden kirjanpito, vastaat Taloushallintojärjestelmistä ja niiden kehittämisestä, olet aktiivisesti mukana kehityshankkeissa edistämässä käytäntöjä ja prosesseja. Integraatiot talouspuolen osalta on myös vastuullasi. Kykenet hyödyntämään digitalisaation tuomaa mahdollisuutta automatisoida prosesseja. Toimit avainpaikalla talousosastolla raportoiden suoraan CFO:lle

Odotamme sinulta aktiivista otetta, sekä soveltuvaa koulutusta. Ratkaisevassa asemassa ovat oma asenteesi, kykysi vakuuttaa ja tapasi työskennellä. Sinulla on aiempaa kokemusta (min 5-10 vuotta) vastaavista tehtävistä. Olet esimiehenä luotettava ja positiivinen tiimipeluri. Tulet myös hyvin toimeen englannin kielellä. Sinulla on vankka IFRS-kirjanpidon ja –raportoinnin osaaminen. Kokemusta pörssiyhtiöissä tai tilintarkastuksesta katsotaan eduksi.

Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan yritykseen, jossa pääset vaikuttamaan omaan menestykseesi. Saat ammattilaisorganisaation tuen, hyvät työvälineet, kunnon perehdytyksen tehtävään sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:ssä Konsulttijohtaja Petri Nordlund + 358 40 551 7776. Lähetä CV ja hakemus palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen petri.nordlund@talenthunters.fi mahdollisimman nopeasti. Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.