StoraEnsowebsite.jpg

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Konsernin palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 30 maassa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 10 miljardia euroa.

Packaging Solutions -divisioona kehittää kuitupohjaisia pakkauksia ja toimii arvoketjun kaikissa vaiheissa selluntuotannosta sekä materiaalien ja pakkausten valmistuksesta aina kierrätykseen. Ratkaisujemme avulla jatkojalostajat, brändin omistajat ja jälleenmyyjät pystyvät optimoimaan suorituskykyä, alentamaan kokonaiskustannuksia ja kasvattamaan liikevaihtoa.

 

Tehdaspäällikkö, Lahti

Oletko turvallisuutta arvostava ja kommunikoinnissasi selkeä ihmisten johtaja, joka haluaa ottaa kokonaisvaltaisen vastuun Lahden tehtaastamme? Saatat silloin olla etsimämme tehdaspäällikkö.

Tehtäväkuvaus

Tehtaanjohtajana tehtävänäsi on nostaa meidät seuraavalle tasolle. Tehtävässä pääset antamaan panoksesi positiivisen ja tuloshakuisen yrityskulttuurin eteen. Lahden tehdas työllistää n.250 henkilöä ja on suurin Corrugated Nordics-yksikön tehtaista.  Roolissa olet kokonaisvastuussa Lahden tehtaan tehokkuudesta, turvallisuudesta, tekniikasta ja laadusta.

 

Varmistat, että strategiatyö tehtaan kehittämiseksi on yhtenäinen konsernin tavoitteiden kanssa. Johdat tehtaan päivittäistä työskentelyä. Olet osa Corrugated Suomen  johtoryhmää ja raportoit Operations Director, Nordics:lle

Tehtävävaatimukset

Etsimme henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Sinulla on useamman vuoden kokemus roolista, jossa on ollut merkittävä vastuu kustannuksista, henkilöstöstä.

 

Odotamme sinulta hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Johtamistyylillesi on ominaista, että olet näkyvä, selkeä ja avoin. Yksi tärkeimmistä tehtävistäsi on mahdollistaa yhteistyö eri toimintojen ja osastojen välillä tehtaassasi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipartnerimme Talent Hunters Oy, Leif Backman – Konsulttijohtaja, puh.  0504 109 107.

Lähetäthän hakemuksesi 07.12.2018 mennessä osoitteeseen: leif.backman@talenthunters.fi