Asiakkaamme Närhi Oy toimii valtakunnallisesti, toimittaen raskaan kaluston varaosia vuosikymmenten kokemuksella. Toimipisteet Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Lappeenrannassa. Närhi Oy haluaa vauhdittaa yrityksen kasvua ja kehitystä edelleen, vahvistamalla hankintatiimiä kokeneella ja osaavalla ammattilaisella.

Haemme vahvistusta organisaatioomme

Tekninen Tuotepäällikkö

Toimit vastuullisena tuotepäällikkönä tietyille tuotelinjoille, esim. suodattimet, mekaaniset jarrut, voimansiirto, pneumatiikka, valaisimet, ohjauksen- ja alustan osat. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle.

Vastaat pitkäaikaisten toimittaja- / asiakassuhteiden rakentamisesta ja syventämisestä tuoteryhmiesi osalta. Pidät aktiivisesti yhteyttä päämiehiimme ja tuot alan viimeisimmän teknologian asiakkaiden käyttöön.

Arvostamme kokemusta maahantuonnista, ulkomaanostoista, päämiessuhteiden luonnista ja ylläpidosta, kokemusta raskaan kalustona varaosahankinnoista, myynnin kokemus auttaa myös tehtävässä menestymiseen. Kykyä oppia ja ymmärtää teknisiä tuotteita.

Tarjoamme haastavan ja itsenäisen tehtävän innovatiivisessa kansainvälisessä ympäristössä laadukkaiden tuotteidemme parissa.

 

Odotamme sinulta aktiivista otetta, sekä soveltuvaa koulutusta. Ratkaisevassa asemassa ovat oma asenteesi, kykysi vakuuttaa ja tapasi työskennellä. Sinulla on aiempaa kokemusta (min 5-10 vuotta) vastaavista tehtävistä. Olet luotettava ja positiivinen tiimipeluri. Tulet myös hyvin toimeen englannin kielellä muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan yritykseen, jossa pääset vaikuttamaan omaan menestykseesi. Saat ammattilaisorganisaation tuen, hyvät työvälineet, kunnon perehdytyksen tehtävään sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:ssä Konsulttijohtaja Petri Nordlund + 358 40 551 7776. Lähetä CV ja hakemus palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen petri.nordlund@talenthunters.fi mahdollisimman nopeasti. Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.