Masino Group on teknistä kauppaa harjoittava yritysryhmä, johon kuuluu konsernin emoyhtiön lisäksi kuusi itsenäistä tytäryritystä. Masino Groupin yhtiöt ovat omilla tuotealueillaan asiantunteva kumppani sekä asiakkaillemme että kotimaisille ja kansainvälisille yhteistyökumppaneillemme. Suurimmat asiakasryhmät ovat teollisuus, muun muassa konepaja-, meri- ja energiateollisuus, ja rakentaminen Suomessa. Suoran viennin osuus liikevaihdosta on noin 10 % ja epäsuoran viennin osuus noin 50 %. Välitystuotteiden ohella Masinolla on runsaasti omaa tuotantoa ja loppukokoonpanoa sekä sopimusvalmistajilla valmistettavia tuotteita. Liikevaihtomme on noin 50 M€ ja henkilöstön määrä 130. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Ylöjärvellä, Tampereella ja Turussa.

Masino Industry Oy on laadukkaiden putkistotuotteiden kotimainen toimittaja. Vahvuutenamme on koko tuotantoketjun hallinta: suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme tuotteet sovitusti. Ylöjärvellä sijaitsevan tehtaamme laajennuksen myötä meillä on erinomaiset edellytykset kehittää ja kasvattaa liiketoimintaamme. www.masino.fi

Avainpaikka Ylöjärvellä, kasvavassa ja kehittyvässä liiketoiminnassa

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ

Tässä tehtävässä johdat ja kehität tuotantoamme uudelle tasolle. Vastaat nopearytmisen ja asiakaslähtöisen tuotantomme tehokkuudesta, joustavuudesta ja laadusta. Samalla pidät huolta henkilöstön jatkuvasta kehittymisestä ja luottamuksen rakentamisesta, joka johtaa korkeaan asiakas- ja työtyytyväisyyteen. Tehtävässä pääset antamaan panoksesi positiivisen ja tuloshakuisen yrityskulttuurin eteen.

Keskeisinä tavoitteinasi on kokonaistuottavuuden parantaminen ja tuotannon läpimenoaikojen lyhentäminen. Pystyt johdonmukaisesti viemään muutoksia käytäntöön. Olet jämäkkä mutta sinulla on ratkaisu- ja tuloskeskeinen luottamusta rakentavan tiimipelaajan asenne. Johtoryhmän jäsenenä vaikutat koko Masino Industry -yksikön tulevaisuuteen.

Ammatillisen osaamisen ja teknisen koulutuksen lisäksi olet määrätietoinen ja yrittäjähenkinen.

 

Sinulla on kokemusta hitsausalalta tai muusta valmistavasta teollisuudesta. Lean-osaaminen ja -kokemus, esimiestaidot ja englanninkielen taito ovat edellytyksiä. Hallitset aikataulut ja yksityiskohdat paineen alla nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy / konsulttijohtaja Sirpa Launos, p. 040 7686467. Lähetä hakemuksesi ja cv:si 18.1. mennessä osoitteella sirpa.launos@talenthunters.fi.