Lektar Oy on teollisuuden ja vähittäiskaupan pitkäaikainen partneri. Olemme toimineet Suomen markkinoilla jo lähes 70 vuotta. Vakavaraisena perheyhtiönä meillä on mahdollisuus toimia joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Tiiviit ja pitkät yhteistyösuhteet niin toimittajiimme kuin asiakkaisiimme takaavat kilpailukykymme muuttuvilla markkinoilla. Varastomme ja toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä I:n tuntumassa.

Lektar Oy tytäryhtiöineen (Bedika Oy ja Lektar Eesti Oü) muodostavat Lektar -Yhtymän, jonka liikevaihto vuonna 2016 oli 22,9 miljoonaa euroa. Yhtymä työllistää Suomessa ja Virossa 48 henkilöä.

 

Haemme nyt vahvistusta tekniikan myyntiorganisaatioomme.

 

TUOTEPÄÄLLIKKÖ

 

Vastaamaan nykyisten asiakassuhteiden syventämisestä, uusasiakashankinnasta sekä jälleenmyyntiverkoston kehittämisestä. Tässä roolissa päämiesyhteyksien hoito on merkittävä osa toimenkuvaa. Työ on liikkuvaa konsultoivaa myyntityötä.

 

Edellytämme koneautomaatiotaustaa ja erityisesti pneumatiikan tuntemusta. Koulutuspohjasi voi olla esimerkiksi insinööri tai teknikko. Tehtävään valittavalla henkilöllä on hyvä englannin kielen taito. Työ edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa ja ulkomailla. Muita tarvittavia ominaisuuksia ovat aktiivinen asiakaslähtöinen palveluasenne, yhteistyökyky sekä hyvät kommunikointitaidot.

 

Tule mukaan uuteen avainrooliin vakavaraiseen suomalaiseen maahantuontiyritykseen. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin, etätyömahdollisuuden sekä kilpailukykyisen palkan etuineen.

 

Lisätietoja tehtävästä: Talent Hunters Oy / Konsulttijohtaja Jani Nieminen +358 400 850983.

Lähetä CV ja hakemus palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen jani.nieminen@talenthunters.fi