Työnsuunnittelija / Suunnittelija, Oy Lautex Ab

Lautex suunnittelee, valmistaa ja markkinoi metallisia alakattoja sekä laivan- että talonrakennusteollisuudelle. Lautex toimii myös teollisuuden alihankkijana. Lautexin oma laaja tuotevalikoima kattaa vaativatkin tarpeet. Tuotteista löytyvät paneeli-, säle-, kasetti- sekä ritiläkatot täydellisinä alakattojärjestelminä. Lautex valmistaa alakattoihin myös asiakkaan yksilöimiä erikoisosia.

www.lautex.com

Haemme kansainvälisen ja kotimaisen laivan- ja talonrakennusteollisuuden haasteisiin osaavaa

 

Työnsuunnittelijaa / Suunnittelijaa

Vastaat metallisten alakattorakenteiden suunnittelusta laivan- ja talonrakennusteollisuudelle. Suunnittelet tuotannon tarvitsemat työmääräimet, työvaiheistukset, ajoitukset ja raaka-ainemääritykset. Suunnittelemasi tuotteet ovat tuotanto- ja asennusystävällisiä, teknisesti toimivia ja taloudellisia valmistaa. Toimit yhteistyössä myynnin ja tuotannon kanssa sekä osallistut projektityöskentelyyn ja tuotekehitykseen.

Sinulla on kokemusta ja näyttöjä työnsuunnittelusta ja suunnittelusta laivan-, talorakennus tai metalliteollisuudelle. Sinulla tekninen koulutustausta ja asioit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Office- ja suunnitteluohjelmien lisäksi Sinulla on kokemusta jonkin toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä.

 

Olet neuvottelutaitoinen ja itseohjautuva joukkuepelaaja, halukas oppimaan uutta ja siedät hyvin sekä painetta, että rutiineja.

Lautex tarjoaa haastavan ja monipuolisen tehtävän sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Saat asiantuntevan tiimin tuen sekä kansainvälisen yrityksen välittömän ja kannustavan ilmapiirin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:ssä konsulttijohtaja Aki Salminen, puh. 0500 702 932. 

 

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen aki.salminen@talenthunters.fi. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.